All Forums Tools
SYAMALAMEDURI 4 posts Joined 10/14
23 Oct 2014
MLOAD ERROR : "UTY4019 Access module error '4' received during 'File open' operation: 'Requested file not found' "

Hello Everyone,
 
One of our workflow (using MLOAD loader connection) used to fail with the error "UTY4019 Access module error '4' received during 'File open' operation: 'Requested file not found'  File Name : "
Since the workflow that failed is in production environment, no changes are done to the workflow.The problem occurred for another workflow on the next day.
We just restarted after few minutes and the workflows succeeded. Can anybody explain why the error occurs and just erases when restarted after few minutes?
Thanks in advance!!!
 
Cheers,
Syamala Meduri
 
 

feinholz 1234 posts Joined 05/08
27 Oct 2014

Which access module are you using?
What version of MLOAD are you using?
 

--SteveF

SYAMALAMEDURI 4 posts Joined 10/14
05 Nov 2014

We load data to Teradata Tables from Mainframe Files using MLOAD Loader Connection. Hence it might be the Named Pipe Access Module. If it is not the way, can you please let me know the procedure of how to check the Access Module.
We use MLOAD 13.10.00.006 version.
Thanks in advance!!!

Ashoktera 12 posts Joined 03/14
05 Nov 2014

Is it a scheduling issue ?  The job run first and then the mainframe file arrives later. That could be a reason why it finds the file when restart and runs successfully with no changes. 

Ashok

SYAMALAMEDURI 4 posts Joined 10/14
12 Nov 2014

Nope!! It is not scheduling issue/ delay in source file arrival.

You must sign in to leave a comment.